Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

"Voor mijn dagelijkse handelingen heb ik een website met een dynamische koppeling via webservices nodig. Zelf vroeger geprogrammeerd hebbende wilde ik dat zelf ontwikkelen. De koppeling lukte mij niet, maar door de mannen van...'

Aad Vlag
Schrijver
 

Websiteoptimalisatie

U typt een zoekopdracht in op een website en het laden duurt eindeloos. Een herkenbaar irritatiepunt? Veel websitebezoekers haken af als een website te langzaam is. Dit is een groot risico voor bedrijven, want met een trage website verliest u mogelijk klanten. Zonde en bovendien helemaal niet nodig!

Klantvriendelijk en vindbaar

Een snelle website is klantvriendelijk en beter vindbaar in Google. Alle reden om uw website te optimaliseren. PHP-GLOBE heeft veel ervaring in websiteoptimalisatie en helpt u graag op weg naar een website die werkt.

Effectief klikken op uw website

Websites, webapplicaties en databases hebben de neiging om trager te worden naar mate er meer informatie, klantgegevens, producten of foto’s op staan. Met de juiste techniek is dit te voorkomen. Uw bezoekers klikken zo snel en effectief door uw website tot ze precies gevonden hebben wat ze zoeken. Een snelle website is een gewaardeerde vorm van klantenservice die een hogere conversie oplevert.

Snelle website scoort beter in Google

Niet alleen klanten hechten veel waarde aan een geoptimaliseerde website. Een goede en snel functionerende website scoort hoger in de zoekresultaten van Google. Zij sorteren de zoekresultaten bij zoekopdrachten op relevantie én snelheid. De best scorende website staat bovenaan. Bij het online werven van nieuwe klanten is uw positie in Google daarom essentieel.

Technische uitvoering voor een snelle website

Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Ik voorzie u niet alleen van advies, maar verzorg ook de optimalisatie van uw website van A tot Z. Zo heeft u alle tijd om zich te richten op waar u goed in bent: ondernemen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over websiteoptimalisatie door PHP-GLOBE? Neem dan contact op. Ik laat u graag zien waarom een snelle website voor u het verschil maakt.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2020. Alle rechten voorbehouden.