Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

'Het internet is de laatste jaren steeds complexer geworden. Om een hoogwaardige product af te kunnen leveren zul je moeten beschikken over specialistische capaciteiten. Als eenmanszaak loop je dan al snel tegen je eigen tekortkomingen aan en sta...'

Paul
Eigenaar Internetbedrijf Brabant
 

Webshop ontwikkeling

Wilt u meer omzet behalen met uw webshop? Dan is een goede technische basis onmisbaar. Een gebruiksvriendelijke webshop die uw doelgroep optimaal bedient: dat levert nieuwe klanten op. PHP-GLOBE maakt webshops op maat. Betaalbaar, maar wél van hoog niveau. Met de juiste techniek is er voor iedere webshop een passende oplossing.
 

Technische basis maakt alles mogelijk

Een goede webshop snapt precies hoe uw klanten denken en speelt in op hun wensen. De standaard webshopsoftware belemmert vaak goede en creatieve ideeën om een webshop optimaal te laten functioneren, omdat de techniek niet gemaakt is om out of the box te denken. Ik geloof dat het anders kan. Met een goede technische basis, op maat voor u gemaakt, is bijna alles mogelijk.

Flexibel beheersysteem

Ook achter de schermen is het fijn als alles klopt. U heeft het al druk genoeg en een handig, slim functionerend systeem neemt u veel werk uit handen. Het beheersysteem van PHP-GLOBE is opgebouwd uit modules die helemaal passen bij uw wensen, klanten en branche. Nieuwe toepassingen voeg ik eenvoudig toe in deze flexibele omgeving. Als uw bedrijfsvoering verandert, verandert het beheersysteem met u mee. Het verwerken van orders, online betalen en het inloggen op uw webshop: het was nog nooit zo simpel.

Alle gegevens onder één dashboard

Producten en productbeheer, prijslijsten, staffels, klanten, orders, offerteaanvragen en statistieken: het is allemaal mogelijk in het beheersysteem van PHP-GLOBE. Alle gegevens staan in het dashboard en staan met één druk op de knop tot uw beschikking. Het systeem stuurt facturen door naar uw boekhoudsoftware en ook het beheren van meerdere webshops vanuit één beheersysteem is geen enkel probleem.

Goed vindbaar in Google

Natuurlijk zorg ik bij de ontwikkeling en bouw van uw webshop dat deze vindbaar is in Google. Voor veel ondernemers is dit een heel belangrijke bron van nieuwe klanten. Met de juiste techniek maakt u het bezoekers makkelijker om ook daadwerkelijk een bestelling te plaatsen.

Neem contact op

Wilt u een webshop starten of mist uw huidige webshop de technische basis om echt te scoren bij uw doelgroep? Neem dan contact met me op. Ik kijk graag samen met u hoe we het uw klanten én u makkelijker maken.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2020. Alle rechten voorbehouden.