Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

'Een van de belangrijkste doelstellingen van kennismanagement is dat een organisatie haar medewerkers in staat stelt om op een zeer eenvoudige wijze elkaars documenten en andere informatie te delen. Kennis vinden op basis van o.a. fulltext...'

Gerard Pappôt
Textinfo B.V.
 

Conversie optimalisatie

De conversie van uw webshop is de graadmeter van uw succes. U wilt tenslotte graag uw producten verkopen. Als dat niet lukt, is het goed om met conversieoptimalisatie de oorzaak te achterhalen en het probleem op te lossen. Dat is vaak minder ingewikkeld dan u denkt, maar vraagt wel om een frisse blik op uw webshop en voldoende technische kennis.

Drempels wegnemen

Conversieoptimalisatie biedt u volop kansen om meer omzet te behalen met uw webshop. Een goede techniek zorgt voor een hogere conversie. Dat is logisch, want hoe makkelijker het is om het bestellen en te betalen, hoe sneller klanten dit ook doen. Alles draait om het wegnemen van drempels en het ontzorgen van de klant. Vaak is de beschikbare software niet gebouwd om echt vernieuwend te zijn, de technische mogelijkheden ontbreken. Het webshoppakket van PHP-GLOBE legt een stevige technische basis om al uw wensen uit te voeren. Maar ook met een technische upgrade, door conversieoptimalisatie, bereikt u een merkbaar verschil.

Kleine technische aanpassing voor meer conversie

Onduidelijke formulieren, foutmeldingen in een registratieprocedure, teveel stappen in een bestelproces, een ontbrekende call to action: allemaal dragen ze bij aan een slechte conversie. En allemaal zijn ze makkelijk te verhelpen met een kleine technische aanpassing van uw webshop. Zodra u deze drempels wegneemt, merkt u dat het aantal bestellingen in uw webshop toeneemt.

Neem contact op

Bent u toe aan een frisse blik op uw webshop? Neem dan contact op. Ik onderzoek graag hoe ik de conversie van uw webshop kan verhogen.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2019. Alle rechten voorbehouden.