Referentie

"Vanaf dag één zijn wij klant bij PHP-GLOBE. We hebben vele opdrachten door hen laten uitvoeren. Wat ons het meeste aanspreekt is de snelheid, professionaliteit, meedenken en direct met oplossingen komen. En dat is waar...'

Arno Korbijn
BIJN Group
 

Webshops

Online winkelen is niet meer weg te denken uit ons leven. Geen wonder dat het aantal webshops nog steeds groeit. Dat maakt het uitdagend om u met uw webshop te onderscheiden in het grote aanbod. Een webshop op maat levert u een hogere conversie op. PHP-GLOBE biedt een betaalbaar webshoppakket voor wie écht kwaliteit zoekt.

Techniek als fundament

Het webshoppakket van PHP-GLOBE helpt u bij de technische realisatie van uw webshop. Deze technieken zijn het fundament van uw webwinkel en zorgen voor een goede vindbaarheid in Google, een gebruiksvriendelijke ervaring voor uw klant en administratief gemak achter de schermen.

Webshoppakket met modules

Een webshop starten is niet moeilijk, de kant en klare software kunt u vaak zo downloaden. Maar een mooie, goed functionerende webshop, dat is wat anders. Vaak heeft u specifieke wensen die passen bij uw product, doelgroep of branche waar de standaard software niet in voorziet.

Techniek in dienst van uw organisatie

Ik vind dat de techniek in dienst staat van uw organisatie en niet andersom. Het webshoppakket van PHP-GLOBE bestaat uit daarom uit modules. Ik kijk samen met u wat uw bedrijf nodig heeft en kies op basis hiervan een aantal bouwstenen. Uw webshop wordt zo echt maatwerk, helemaal passend bij uw situatie.

Beheersysteem maakt het u makkelijk

Uw beheersysteem moet er op gericht zijn om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. De afhandeling van orders, de administratie, het doorsturen van de facturen naar uw boekhoudsoftware: allemaal geen probleem. Het is zelfs mogelijk om meerdere webshops vanuit één systeem te beheren.

Neem contact op

Wilt u starten met een webshop of uw huidige webshop verbeteren? Neem dan contact op. Ik laat u graag de mogelijkheden van het webshoppakket van PHP-GLOBE zien.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2018. Alle rechten voorbehouden.