Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

"Wij hebben in eigen beheer een MySQL database gebouwd. Door de jaren werd deze steeds uitgebreider en kregen wij behoefte aan een professionele partij met verstand van zaken. Door te gaan samenwerken met PHP-GLOBE wordt onze database...'

J.H. Koetsier
Alvast BV

Social media

                 
 
Social media biedt u een schat aan mogelijkheden om contact te leggen met uw klanten en erachter te komen wat ze van uw bedrijf vinden. Volop kansen voor een betere dienstverlening, uitstekende klantenservice of een nieuw aanbod van producten. De vraag is: hoe houdt u al die kanalen slim en overzichtelijk bij?

Tijdbesparende beheermodule

Facebook, Twitter, LinkedIn, fora: als u alles bij wilt houden, heeft u er een dagtaak aan. Toch heeft u nauwelijks andere keuze, het is de manier waarop klanten in deze tijd met óf over u communiceren. Bij klachten wilt u direct ingrijpen voor het probleem zich verspreidt over het internet en lovende woorden deelt u graag met de wereld. Binnen het beheersysteem van PHP-GLOBE
vindt u een speciale module voor sociale media. Het bijhouden van de verschillende kanalen kost u minder tijd zónder dat er waardevolle informatie verloren gaat.

Eenvoudig en veilig systeem

Eenvoudig uw status aanpassen, automatische posts versturen en hetzelfde bericht versturen via verschillende platformen: het is allemaal mogelijk in mijn beheersysteem. Bovendien werkt mijn social mediamodule ook nog eens zeer eenvoudig, waardoor u ook
met weinig technische kennis goed uit de voeten kunt. Uiteraard zorg ik ervoor dat uw beheersysteem voor social media optimaal beveiligd is, zodat alleen u toegang heeft.

Koppeling met uw website

De koppeling van social media op uw website is met een paar technische aanpassingen eenvoudig te realiseren. Berichten van uw account, maar ook mentions van uw bedrijf worden zo zichtbaar op uw website. Ook het in beeld brengen van het aantal volgers en het toevoegen van deelknoppen is mogelijk. Natuurlijk doe ik dit op een wijze die bijdraagt aan de conversie van uw website, zodat u optimaal profiteert van de mogelijkheden van social media.

Neem contact op

Wilt u uw social mediakanalen slimmer beheren? Neem dan contact op. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden om uw platformen effectief te benutten.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2021. Alle rechten voorbehouden.