Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

'Het internet is de laatste jaren steeds complexer geworden. Om een hoogwaardige product af te kunnen leveren zul je moeten beschikken over specialistische capaciteiten. Als eenmanszaak loop je dan al snel tegen je eigen tekortkomingen aan en sta...'

Paul
Eigenaar Internetbedrijf Brabant
 

Second opinion

Een goed functionerende website is de basis van uw online business. Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid staan daarbij bovenaan. Twijfelt u of uw website écht goed werkt en wilt u een extra check? Verstandig!
De second opinion van PHP-GLOBE 
geeft u veel inzicht in de staat van uw website en levert u concrete verbeterpunten.

Veilig online zakendoen

Schakel een extra paar ogen in om mee te kijken naar uw website. Zeker als het aankomt op veiligheid. U wilt tenslotte dat u en uw klanten veilig online zaken kunnen doen, helemaal wanneer er betalingen plaatsvinden op uw website. Ik doorloop alle
PHP-code 
voor u om er zeker van te zijn dat uw gegevens en die van uw klanten niet in vreemde handen kunnen komen.

Haal het maximale uit uw website

Vindt u uw website te traag of werkt uw database niet naar behoren? Ook dan neem ik graag een kijkje achter de schermen. Ik controleer alle code en kijk waar er winst te behalen valt. Met een kritische blik vind ik al snel voldoende verbeterpunten voor uw website. Zo haalt u het maximale uit uw online business.

Veilige en functionerende website

Met advies alleen bent u er niet natuurlijk. Daarom voer ik, als u dat wenst, mijn adviezen graag voor u uit. Dat geeft u de zekerheid van een veilige en functionerende website, ook op de lange termijn.

Neem contact op

Bent u toe aan een second opinion voor uw website? Neem dan contact op. Ik onderzoek uw website grondig zodat deze optimaal werkt.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2021. Alle rechten voorbehouden.