Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

"Er zijn oneindig veel CRM systemen, die oneindig veel kunnen. Wij wilden een eenvoudig systeem maar 100% op maat. Onze functionele specificatie heeft PHP-GLOBE goed begrepen, uitgebreid, verbeterd en zonder compromissen vertaald in een...'

Rik van Nieuwkerk
Innocision
 

Reparatie

Daar zit u dan, met de handen in het haar. U heeft uw website hard nodig, maar hij werkt niet of onvoldoende meer. Maakt u zich geen zorgen. De reparatieservice van PHP-GLOBE lost vrijwel ieder technisch probleem met uw website snel en deskundig op.

Nachtmerrie voor ondernemers

Een website die niet werkt is de nachtmerrie van veel ondernemers. Mensen die een loodgieter, boekhouder of banketbakker zoeken in de regio en u niet kunnen vinden. Orders worden niet besteld, facturen niet doorgezet: een regelrechte ramp. Klanten gaan naar de concurrent en met een beetje pech ziet u ze niet meer terug. Elke minuut offline kost u omzet.

Problemen snel verhelpen

Ik ben in staat om snel in te springen om de problemen met uw website te verhelpen. Voor het repareren van een website is grondige kennis van PHP nodig. Veel ondernemers hebben dit niet in huis en hebben geen PHP-programmeur achter de hand om direct in te grijpen bij problemen.

Oplossing voor de lange termijn

Na een gedegen inventarisatie van het probleem ga ik voor u aan de slag. Ik kies niet altijd de kortste weg, maar wel de oplossing waar u op de lange termijn echt geholpen mee bent. Zo weet u zeker dat u in de toekomst geen hinder meer ondervindt van het probleem.

Neem contact op

Werkt uw website niet meer en zoekt u een snelle, maar gedegen oplossing? Neem dan contact op. Ik ben flexibel inzetbaar en kan vaak direct voor u aan de slag.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2019. Alle rechten voorbehouden.