Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
 

Referenties

Petra Kraaijeveld - St. Steun Reformatie Oostenrijk

"“Dat kan je allemaal zelf, dat ga ik niet doen!” Dat waren één van de eerste woorden die ik hoorde tijdens mijn gesprek met Johan van PHP-GLOBE. Hiermee bedoelde hij gelukkig niet dat hij onze opdracht niet wilde aannemen. Nee, dit was een ronduit eerlijk advies om onze stichting niet onnodig op kosten te jagen! Hierna volgde een periode van goede en prettige samenwerking. En ja, ik kon meer dan ik dacht, heb nieuwe dingen geleerd en waar ik echt geen verstand van heb; dat heeft Johan vakkundig en keurig netjes voor ons gerealiseerd. Bedankt voor het redden van onze site (update/backup), het meedenken en het geduldig beantwoorden van alle mails! "

Terug naar boven

Aad Vlag - Schrijver

"Voor mijn dagelijkse handelingen heb ik een website met een dynamische koppeling via webservices nodig. Zelf vroeger geprogrammeerd hebbende wilde ik dat zelf ontwikkelen.

De koppeling lukte mij niet, maar door de mannen van PHP-GLOBE werkt het nu als een tierelier!

Niet alleen de kundigheid viel mij op, maar ook de goede communicatie. Dat is prettig, vooral omdat het ondersteuning bij zaken betrof waar ik geen kaas van had gegeten. Er was meteen een vertrouwensband.

Samenvattend: professioneel, kundig en prettig in de omgang."

Terug naar boven

J.H. Koetsier - Alvast BV

"Wij hebben in eigen beheer een MySQL database gebouwd. Door de jaren werd deze steeds uitgebreider en kregen wij behoefte aan een professionele partij met verstand van zaken.

Door te gaan samenwerken met PHP-GLOBE wordt onze database nu professioneel gehost en naar wens functioneel  aangepast. Bij het maken van een nieuwe site voor Alvast hebben wij nauw samengewerkt met PHP-GLOBE.

Met Johan en Remco bespraken wij welke gegevens uit onze database wij zichtbaar wilden hebben op de website en welke functionaliteiten voor ons belangrijk waren. Alles wat technisch mogelijk was is geleverd.

Al met al vakwerk!"

Terug naar boven

Rik van Nieuwkerk - Innocision

"Er zijn oneindig veel CRM systemen, die oneindig veel kunnen. Wij wilden een eenvoudig systeem maar 100% op maat.
Onze functionele specificatie heeft PHP-GLOBE goed begrepen, uitgebreid, verbeterd en zonder compromissen vertaald in een technische specificatie.
Het systeem is in drie overzichtelijk delen ontwikkeld in een doorlooptijd van 3 weken. De kort-cyclische communicatie tussen PHP-GLOBE en onze testmedewerker werkte prettig en goed. 
In erg korte tijd is een oplossing geleverd die naadloos aansluit bij onze wensen. Een week na de oplevering is het systeem zonder noemenswaardige instructie in gebruik genomen door 7 medewerkers."
Terug naar boven

Jaap Klok - Capita Selecta

"Capita Selecta is landelijk marktleider in de markt van tentamencursussen voor universitaire studenten.

In de zomer van 2012 hebben wij onze gehele website plus database naar grote tevredenheid laten vernieuwen door PHP-GLOBE. Onze bestaande website en database waren volledig verouderd en boden onvoldoende gebruiksgemak voor klant en webbeheerder.

De belangrijkste eisen voor onze nieuwe database lagen dan ook vooral op het gebied van gebruiksgemak. Deze zijn in het traject met PHP-GLOBE volledig gerealiseerd. Ons hele team collega’s is erg enthousiast over de nieuwe database en ook vanuit klanten hebben we veel positieve reacties gehoord.

Tijdens het project heb ik voornamelijk contact gehad met Johan. Dit contact is prettig en vooral snel verlopen. Johan heeft veel vaker op mij moeten wachten dan andersom :). Ook denkt Johan mee met onze organisatie waardoor we bepaalde punten nu anders (en beter) hebben opgelost dan we vooraf hadden gedacht.

In het algemeen kan ik PHP-GLOBE zeker aanbevelen voor het ontwikkelen van elke website. Snel, deskundig en scherp geprijsd zijn steekwoorden die het beste passen bij PHP-GLOBE."

Terug naar boven

Mustafa - Eigenaar webshop

"Aantal jaren geleden hebben we besloten om onze producten via internet aan te bieden, de gehele ontwikkeling heeft ongeveer 2 jaar geduurd. Door een snelle groei zijn er nieuwe eisen en wensen ontstaan wat voor de meest ontwikkelaars als een te complexe project werd ervaren. Onze voormalige ontwikkelaars konden onze eisen en wensen niet meer realiseren. Hierdoor zijn we opzoek moeten gaan naar nieuwe programmeurs met heel veel technische kennis, kunde en ervaring.

Er zijn aantal programmeurs uitgenodigd voor een gesprek, tijdens dit gesprek zijn de volgende zaken op tafel gelegd:

  • Herprogrammering van de gehele website
  • Herstructureren van de SQL database
  • Optimaliseren van sql queries
  • Ontwikkelen van een nieuwe web applicatie ter ondersteuning van een deel van onze bedrijfsprocessen. (ordermanagement, CMS, etc)
  • Koppelingen naar ons ERP pakket
  • XML Koppelingen met externe data leveranciers
  • XML Koppelingen met onze leveranciers betreft voorraad en prijs informatie
  • Koppelingen met betaalsystemen zoals Ogone , Buckaroo etc.
  • Google (SEO) , landingspagina’s, google vriendelijke URL’s, etc.

Uiteindelijk hebben we voor PHP-GLOBE gekozen. Tot op heden zijn we erg positief en wij hebben ondertussen alle boven genoemde zaken succesvol gerealiseerd. Op dit moment zijn we bezig met nieuwe projecten en dit doen we het liefst met PHP-GLOBE. Voorlopig blijven we lekker bij hun want het gaat erg goed!"

Terug naar boven

Hans J. Smeijers - HuurFlex

"Snelheid en flexibiliteit staat in ons bedrijf centraal. PHP-GLOBE past hier goed in door hun snelle reacties en oplossingen.
PHP-GLOBE levert écht maatwerk. Vrijwel alle verzoeken voor de koppeling van onze database aan de website worden snel afgehandeld en geïmplementeerd, waarbij functionaliteit centraal staat.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en zullen in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten van PHP-GLOBE."

Terug naar boven

Rudi Leerentveld - President Visio-Rx.com

'Onze interne PHP programmeurs waren al vele weken gestruikeld over het opzetten van de communicatie met een SOAP server. En met een belangrijke app die op onze website moest gaan draaien was dit een enorme bottleneck. Onvoorstelbaar, maar 2 uur nadat we PHP-GLOBE om assistentie hadden gevraagd was het probleem opgelost. Een grote pluim voor de kennis, professionaliteit en snelheid waarmee deze jongens werken. We zullen in de toekomst zeker meer van hun kennis gebruik gaan maken.'

Terug naar boven

S.P.J. Faas - Prince Cladding Benelux BV

 'In ons oude website cms hadden wij een nieuws module welke niet optimaal werkte. Aangezien onze webbouwer destijds niet meer bereikbaar was i.v.m. een faillissement, hebben wij op internet gezocht naar een bedrijf dat voor ons deze module kon repareren. We vonden PHP-GLOBE en namen contact op. Johan reageerde en na 1,5 uur werkte onze nieuws module weer.

Een aantal maanden later kregen wij het idee om een nieuwe site voor ons bedrijf te ontwerpen. Omdat de service van PHP-GLOBE destijds zo goed en snel was geweest dachten wij er direct aan hun ons CMS te laten opzetten.

Johan kwam bij ons op kantoor langs en wij ontdekten dat PHP-GLOBE behalve een zeer duidelijk en overzichtelijk CMS te hebben, dat hij ook nog goed met ons mee denkt en met ideeën en suggesties komt. Dit werd door ons als zeer prettig ervaren.

Op het moment van typen zijn Johan en Remco alweer met de 3e website binnen onze holding bezig en het bevalt nog altijd prima.

Onze conclusie is dat PHP-GLOBE naast een betrouwbare en betaalbare partner een zeer goede partij is voor o.a. een zeer overzichtelijk CMS die iedereen (zelfs een leek) begrijpt, met hun maatwerk ‘ALLES’ kunnen realiseren en altijd goed en duidelijk advies geven.

Kernwoorden: Snel, Duidelijk, Betrouwbaar, Betaalbaar, Goed advies, Meedenkend.'

Terug naar boven

Richard - Internetbedrijf uit Gelderland

 'Na 3 websitebouwers met veel geluid en weinig daad (en een berg ellende) uiteindelijk via een goede bekende bij PHP-GLOBE terecht gekomen. In eerste instantie zouden ze 1 los op maat gemaakte module leveren ter aanvulling op op onze bestaande website, na het 1e gesprek was het voor mij al duidelijk dat ik hier eindelijk een bedrijf had gevonden die precies dat kan maken wat je graag gemaakt zou willen zien.
Als je aan Johan vraagt zou je dit of dat kunnen maken is het antwoord altijd luid en duidelijk maar natuurlijk! wij leveren maatwerk schrijf jij maar uit wat je wilt hebben en wij maken het. En zo is het ook altijd gegaan en hebben ze aanpassing na aanpassing uitgevoerd om uiteindelijk tot een perfect werkende website te komen.

Wil je buiten iets moois ook nog iets functioneels laten maken laat het PHP-GLOBE maken deze jongens zijn hun geld echt dubbel en dwars waard. Deze jongens zijn snel, betrouwbaar, loyaal en hebben kwaliteit in huis en niet te vergeten afspraak is afspraak!

Bedankt Johan en Remco voor de prettige samenwerking en het mooie werk dat jullie gemaakt hebben.'

Terug naar boven

Jorrit Nicolai - Lean Ent

'PHP-GLOBE blinkt uit in het leveren van kwaliteit en service. Is er een probleem of is er iets niet geheel naar de zin, dan wordt dit in een handomdraai voor je aangepast. Daarnaast wordt er ook meegedacht om een kwaliteitsproduct neer te zetten. In ons geval hebben we drie websites door PHP-GLOBE laten ontwikkelen: en met succes! Het eindresultaat is erg naar ons zin!

Het CMS dat aangeleverd is, werkt zeer prettig: het systeem is namelijk duidelijk en simpel. Dit zorgt er voor dat iedereen binnen de organisatie er mee kan werken.

Kies voor PHP-GLOBE wanneer je een kwaliteitsproduct wilt hebben!'

Terug naar boven

Arno Korbijn - BIJN Group

"Vanaf dag één zijn wij klant bij PHP-GLOBE. We hebben vele opdrachten door hen laten uitvoeren. Wat ons het meeste aanspreekt is de snelheid, professionaliteit, meedenken en direct met oplossingen komen. En dat is waar PHP-GLOBE voor staat!!"
Terug naar boven

Kevin Steba - Extreme Media

'PHP-GLOBE betekent voor ons meer als alleen de naam doet vermoeden. Waar veel bedrijven de aftersales laten liggen springt PHP-GLOBE juist in.
Onderhoud, advies & heldere communicatie heeft PHP-GLOBE tot een van onze betrouwbaarste partners gemaakt.'
Terug naar boven

Gerard Pappôt - Textinfo B.V.

'Een van de belangrijkste doelstellingen van kennismanagement is dat een organisatie haar medewerkers in staat stelt om op een zeer eenvoudige wijze elkaars documenten en andere informatie te delen. Kennis vinden op basis van o.a. fulltext zoeken is wat wij als Textinfo onze klanten bieden. Tegenover kennis halen staat ook kennis brengen.

Om de gebruikers van onze softwareapplicatie XpertSelect daarom uit te nodigen om hun documenten op een eenvoudige wijze te publiceren in het systeem heeft PHP-GLOBE voor ons XS-Office ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk geworden om vanuit Word met 1 druk op de knop rechtstreeks het betreffende document in XpertSelect te publiceren. Het gemak hiervan voor onze bestaande klanten en de reacties erop tijdens presentaties aan potentiële klanten heeft in grote mate bijgedragen aan het succes van XpertSelect.

Dankzij PHP-GLOBE verkopen wij meer!'

Terug naar boven

Paul - Eigenaar Internetbedrijf Brabant

'Het internet is de laatste jaren steeds complexer geworden. Om een hoogwaardige product af te kunnen leveren zul je moeten beschikken over specialistische capaciteiten. Als eenmanszaak loop je dan al snel tegen je eigen tekortkomingen aan en sta je voor de keuze om personeel in dienst te nemen of deze specialismen bij derden te betrekken. Begin 2003 hebben wij de keuze gemaakt om in zee te gaan met PHP-GLOBE.

In deze periode hebben wij Johan en Remco leren kennen als zeer vakbekwame heren die ten alle tijden nakomen wat ze beloven. Ze zijn op de hoogte van de laatste technieken, zijn flexibel, stipt en zijn niet te flauw om eens wat extra voor je te doen.

Wij hopen dat we op deze wijze nog vele jaren kunnen samenwerken.'

Terug naar boven

Cees Oosterom - Cees Oosterom Design

'Sinds ik met PHP-GLOBE werk,
werkt het eigenlijk pas écht.'
Terug naar boven

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2019. Alle rechten voorbehouden.