Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

"Snelheid en flexibiliteit staat in ons bedrijf centraal. PHP-GLOBE past hier goed in door hun snelle reacties en oplossingen. PHP-GLOBE levert écht maatwerk. Vrijwel alle verzoeken voor de koppeling van onze database aan de...'

Hans J. Smeijers
HuurFlex

'Het internet is de laatste jaren steeds complexer geworden. Om een hoogwaardige product af te kunnen leveren zul je moeten beschikken over specialistische capaciteiten. Als eenmanszaak loop je dan al snel tegen je eigen tekortkomingen aan en sta...'

Paul
Eigenaar Internetbedrijf Brabant
 

Over mij

Ik ben Johan Wiegel, eigenaar en oprichter van PHP-GLOBE. Ik woon en werk in Zoetermeer en ontwikkel, verbeter en ondersteun websites, webshops en databases voor klanten uit heel Nederland. Ik ben getrouwd met Maartje en vader van vier zoons.

Passie voor techniek

Vanuit een passie voor techniek ben ik in 2002 gestart met PHP-GLOBE. In mijn vorige baan als ICT-manager ontwikkelde ik mijn interesse voor PHP. Ik bedacht steeds nieuwe toepassingen en al snel deed ik dat niet alleen voor mijn werkgever, maar ook voor mijn plezier. Voor mij was de keuze toen duidelijk: dit wilde ik elke dag doen. Daarom besloot ik de sprong in het diepe te wagen en ondernemer te worden. De beste beslissing die ik (op werkgebied) ooit heb genomen. Nog elke dag geniet ik van de vele technische toepassingen die ik mag bedenken en uitvoeren.

Klanten echt verder helpen

Ik heb met mijn bedrijf een duidelijke visie die ik graag naar klanten uitdraag. Ik sta voor duurzame technische oplossingen die u echt verder helpen. Snelle oplossingen en de makkelijke weg, zo werk ik niet. Mijn motto is dan ook: ‘Waar een wil is, is een weg. Waar geen weg is, is een omweg.’ Een persoonlijke werkrelatie, waarin de wensen van u als klant voorop staan, is daar bij essentieel.

100% inzet

Dat betekent dat ik mij voor iedere klant voor de volle 100% inzet. Of u nu komt voor een maatwerkapplicatie, een second opinion of een online betaalsysteem. Dankzij deze toewijding komen klanten vaak bij me terug als ze een nieuwe vraag hebben en bevelen ze me aan in hun netwerk. Wilt u weten wat klanten over mij zeggen? Bekijk dan de referenties .

Neem contact op

Wilt u meer van mij weten of kennismaken? Neem dan contact op.
 
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2021. Alle rechten voorbehouden.