Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

"Voor mijn dagelijkse handelingen heb ik een website met een dynamische koppeling via webservices nodig. Zelf vroeger geprogrammeerd hebbende wilde ik dat zelf ontwikkelen. De koppeling lukte mij niet, maar door de mannen van...'

Aad Vlag
Schrijver
 

Zoekmachineoptimalisatie

Het online werven van nieuwe klanten valt of staat met uw vindbaarheid in Google. Veel klanten komen door een eenvoudige zoekopdracht bij u terecht. Uw website optimaliseren voor zoekmachines is dan ook pure noodzaak wanneer u online zaken doet of producten verkoopt.

Techniek als basis voor betere vindbaarheid

Een zoekmachinevriendelijke website werkt alleen als alle puzzelstukjes kloppen. Dit begint met een goed werkende techniek. De Google-vriendelijke technieken van PHP-GLOBE zorgen voor een schone broncode in de juiste programmeertaal, een herkenbare indeling én een snelle website. Dit maakt een websitepagina goed en snel scanbaar voor Google. Hiermee legt u een stevige basis waar u nog lang plezier van heeft.

Indeling van de website

Bij de indeling van uw website valt veel winst te behalen. Een heldere structuur met gebruik van de juiste koppen in uw teksten maken het Google én uw klanten makkelijker om de inhoud van uw website snel te scannen. Door de koppen de juiste code mee te geven heeft Google nog sneller door waar uw pagina over gaat. In het content management systeem van PHP-GLOBE is dit zeer eenvoudig aan te passen, juist voor ondernemers die weinig kennis hebben van techniek.

Minimale inspanning met groots resultaat

Korte omschrijvingen bij de zoekresultaten in Google, focus de belangrijkste zoekwoorden, een URL die precies gaat over de inhoud van uw pagina: al deze, op het oog, details dragen bij aan de vindbaarheid van uw website. Bij het optimaliseren van uw website laten we de techniek zoveel mogelijk voor u werken. Zo bereikt u met minimale inspanning grootste resultaten, ook op de lange termijn.

Neem contact op

Bent u toe aan een zoekmachinevriendelijke website? Of heeft al een extern advies, maar weet u niet hoe u hier uitvoering aan moet geven? Neem dan contact op. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden om uw website te optimaliseren voor Google.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2021. Alle rechten voorbehouden.