Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

"Aantal jaren geleden hebben we besloten om onze producten via internet aan te bieden, de gehele ontwikkeling heeft ongeveer 2 jaar geduurd. Door een snelle groei zijn er nieuwe eisen en wensen ontstaan wat voor de meest ontwikkelaars als...'

Mustafa
Eigenaar webshop
 

Databaseoptimalisatie

Even iets opzoeken op de website of in uw database kan soms uitmonden in ellenlang wachten tot u de juiste resultaten gevonden heeft. Een trage database is een bron van ergernis voor uzelf, medewerkers én klanten die hier gebruik van maken.

Goedwerkende database

Veel bedrijven verzamelen gegevens van klanten of bijvoorbeeld van hun eigen producten. Als hypotheekverstrekker loopt de hoeveelheid klantgegevens snel op en ook een webshop met een groot assortiment heeft behoorlijk wat producten in alle mogelijke maten, kleuren en vormen om op te slaan. Het gevolg is dat uw database trager wordt of minder goede resultaten voor u genereert. Met de databaseoptimalisatie van PHP-GLOBE heeft u snel een goedwerkende database terug.

Techniek voorziet vaak niet in groei gegevens

Het probleem met veel databases is dat ze niet meegroeien met het bedrijf, terwijl de verzameling van gegevens van klanten, producten, orderhistorie etc. wél steeds groter worden. De database raakt overvol, verliest zijn structuur en wordt trager. Dit komt omdat de techniek niet voorziet in deze groei. Een basale database werkt op de korte termijn goed, maar brengt u op de lange termijn in de problemen.

Nieuwe structuur en technische basis

Bij het oplossen van databaseproblemen kijk ik naar de structuur van de gegevens en deel deze opnieuw in. Ook ben ik in staat om slimme links tussen de gegevens te leggen, waardoor het zoeken nog meer relevante gegevens oplevert. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw systeem slimmere vragen aan de database stelt en onderzoek ik of er voldoende geheugen beschikbaar is voor al uw data. Om in de toekomst problemen te voorkomen, voorzie ik uw database van een geode technische basis.

Neem contact op

Een trage website of een database die niet werkt? Neem dan contact op. Ik kijk graag samen met u hoe we uw gegevens weer snel voor u beschikbaar krijgen.

 

 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2019. Alle rechten voorbehouden.