Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

"Vanaf dag één zijn wij klant bij PHP-GLOBE. We hebben vele opdrachten door hen laten uitvoeren. Wat ons het meeste aanspreekt is de snelheid, professionaliteit, meedenken en direct met oplossingen komen. En dat is waar...'

Arno Korbijn
BIJN Group

'PHP-GLOBE blinkt uit in het leveren van kwaliteit en service. Is er een probleem of is er iets niet geheel naar de zin, dan wordt dit in een handomdraai voor je aangepast. Daarnaast wordt er ook meegedacht om een kwaliteitsproduct neer te...'

Jorrit Nicolai
Lean Ent
 

Nieuwsberichten

15-06-2018 WordPress plugin

Soms doe je dingen waarvan je altijd hebt geroepen dat je het niet wilt doen.

Bij een klant bestond de wens om formulieren vanuit WordPress en ContactForm7 in te lezen in de door mij gemaakt maatwerk backoffice.

Het idee was dat de formulieren als xml bestand opgeslagen zouden worden. Door diverse mensen was een poging gedaan dit in orde te maken, dat resulteeerde in aanpassingen in de functions.php van Wordpress zelf en een plugin in Wordpress die ongeveer dezelfe functionaliteit bevatte.

Uiteraard wil je niet dat de functions.php van Wordpress zelf wordt aangepast, dan kun je er op wachten dat je je wijzigingen weer kwijt bent.

Een plugin is inderdaad de juiste oplossing. Helaas was de plugin die er voor gemaakt was niet compleet en bevatte php fouten.

Omdat het sneller was dan maar en nieuwe plugin te schrijven die gelijk ook CDATA tags om de  waarden in het xml bestand zet, heb ik vandaag dus voor de verandernig maar een WordPress plugin gemaakt.

Nieuwsoverzicht

 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2019. Alle rechten voorbehouden.