Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

'Onze interne PHP programmeurs waren al vele weken gestruikeld over het opzetten van de communicatie met een SOAP server. En met een belangrijke app die op onze website moest gaan draaien was dit een enorme bottleneck. Onvoorstelbaar, maar...'

Rudi Leerentveld
President Visio-Rx.com

"Voor mijn dagelijkse handelingen heb ik een website met een dynamische koppeling via webservices nodig. Zelf vroeger geprogrammeerd hebbende wilde ik dat zelf ontwikkelen. De koppeling lukte mij niet, maar door de mannen van...'

Aad Vlag
Schrijver
 

Nieuwsberichten

15-06-2018 WordPress plugin

Soms doe je dingen waarvan je altijd hebt geroepen dat je het niet wilt doen.

Bij een klant bestond de wens om formulieren vanuit WordPress en ContactForm7 in te lezen in de door mij gemaakt maatwerk backoffice.

Het idee was dat de formulieren als xml bestand opgeslagen zouden worden. Door diverse mensen was een poging gedaan dit in orde te maken, dat resulteeerde in aanpassingen in de functions.php van Wordpress zelf en een plugin in Wordpress die ongeveer dezelfe functionaliteit bevatte.

Uiteraard wil je niet dat de functions.php van Wordpress zelf wordt aangepast, dan kun je er op wachten dat je je wijzigingen weer kwijt bent.

Een plugin is inderdaad de juiste oplossing. Helaas was de plugin die er voor gemaakt was niet compleet en bevatte php fouten.

Omdat het sneller was dan maar en nieuwe plugin te schrijven die gelijk ook CDATA tags om de  waarden in het xml bestand zet, heb ik vandaag dus voor de verandernig maar een WordPress plugin gemaakt.

Nieuwsoverzicht

 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2019. Alle rechten voorbehouden.