Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

'Het internet is de laatste jaren steeds complexer geworden. Om een hoogwaardige product af te kunnen leveren zul je moeten beschikken over specialistische capaciteiten. Als eenmanszaak loop je dan al snel tegen je eigen tekortkomingen aan en sta...'

Paul
Eigenaar Internetbedrijf Brabant
 

Maatwerk Webapplicaties

Vraagt uw bedrijf om een online applicatie die écht past bij uw dienst of product? Technisch is vrijwel alles mogelijk om aan uw wensen te voldoen en zo de optimale service te leveren aan uw klanten. De maatwerkapplicaties van PHP-GLOBE zorgen ervoor dat uw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. U loopt altijd één stap vooruit.
 

Innovatieve ideeën uitvoeren

De standaard software die beschikbaar is voor het maken van websites, webshops en databases voldoet voor veel bedrijven prima. Maar ondernemingen die werken in een unieke branche of met een specifieke dienstverlening blijven vaak met lege handen staan.
Herkenbaar? U heeft genoeg innovatieve ideeën, maar niet de kennis om dit ook uit te voeren.

Diverse mogelijkheden

De bestellingen op uw webshop automatisch doorsturen naar verschillende aanbieders op basis van postcode? Een call centersysteem voor hypotheekleads? De mogelijkheden voor een maatwerkapplicatie zijn even divers als het ondernemerslandschap in Nederland.
Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken: ik kan het maken. 

Vertaalslag van goed idee naar techniek

Technisch zijn er geen beperkingen, dat vooropgesteld. Maar wat ik maak moet voor u wel werkbaar blijven en voor de klant gebruiksvriendelijk werken. Daarom kijk ik samen met u naar uw wensen voor ik een maatwerktraject start. Zo weet ik precies wat u nodig hebt om uw website optimaal te laten functioneren. Daarna maak ik de vertaalslag van een goed idee naar de technische uitvoering hiervan.

Perfecte technische basis

Voor een maatwerktraject neem ik de tijd. Ik zorg dat de technische basis perfect staat zodat u hier in de toekomst op kunt voortbouwen. Ook de modules van het content management systeem van PHPGLOBE sluiten perfect aan op mijn maatwerkapplicaties.
 

Neem contact op

Bent u toe aan een maatwerkapplicatie die uw bedrijf op de kaart zet? Neem dan contact op.
Ik bouw graag een klantvriendelijke en slimme maatwerkapplicatie voor u.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2021. Alle rechten voorbehouden.