Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
Referentie

 'Na 3 websitebouwers met veel geluid en weinig daad (en een berg ellende) uiteindelijk via een goede bekende bij PHP-GLOBE terecht gekomen. In eerste instantie zouden ze 1 los op maat gemaakte module leveren ter aanvulling op op onze...'

Richard
Internetbedrijf uit Gelderland
 

Koppelingen met andere applicaties

U heeft het als ondernemer druk. Losse beheersystemen waar u gegevens moet invoeren of bijhouden, dat kost u tijd.
PHP-GLOBE koppelt uw diensten eenvoudig aan elkaar. Zo heeft u met één druk op de knop al uw zaken geregeld. Wel zo handig!

Uitkomst voor iedere branche

Het koppelen van diensten is voor vrijwel iedere branche een uitkomst. Als webshopeigenaar is het heel praktisch als uw facturen na iedere verkoop meteen in uw boekhoudsysteem staan. Waarom handmatig invoeren als u ook de techniek voor u kunt laten werken? Zo zijn er nog talloze toepassingen te bedenken, vele daarvan heb ik al uitgevoerd. Voor een vergelijkingssite bijvoorbeeld, zodat alle aanbiedingen gebundeld en overzichtelijk in een feed bij de klant terechtkomen. Of bij een telefooncentrale, zodat de klantgegevens direct tevoorschijn komen als de klant belt.

Uitstekende klantenservice

De mogelijkheden voor het koppelen van diensten zijn eindeloos. Dit is niet alleen tijdsbesparend voor uzelf, maar geeft u ook de kans om u te richten op een uitstekende klantenservice. De klant hoeft niet meer te wachten, maar ontvangt direct na zijn aanmelding voor uw nieuwsbrief een link van u. De verwachtte factuur zit binnen een uur in de mailbox. De orderstatus is meteen actueel. Klanten worden zo optimaal bediend, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Dat doet de techniek voor u.

Verschillende technieken koppelen

Het is voor mij geen probleem om diensten met verschillende technieken aan elkaar te koppelen. Door mijn ruime ervaring in het koppelen van diensten heb ik voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. Dat maakt dat ik in staat ben om u maatwerk te leveren.

Neem contact op

Heeft u interesse in het koppelen van diensten en beheersystemen? Neem dan contact op. Ik laat u graag zien hoe u sneller, effectiever én klantvriendelijker kunt werken met mijn technische aanpassingen.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2021. Alle rechten voorbehouden.