Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies.
Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken.
Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
 

Google toepassingen

Als ondernemer weet u als geen ander hoe afhankelijk u bent van Google voor nieuwe klanten. U wilt graag goed scoren in de zoekresultaten en misschien heeft u zelfs een betaalde advertentiecampagne lopen. PHP-GLOBE helpt u om alle mogelijkheden die Google u biedt optimaal te benutten.

Website optimaliseren voor Google

Google biedt veel kansen om uw bedrijf online in de markt te zetten. Goede vindbaarheid, dat is bij de meeste mensen wel bekend. Maar de noodzaak van het inzetten van Webmaster Tools is voor veel ondernemers nieuw terrein. Met Webmaster Tools krijgt u inzicht in de pagina’s die Google bezoekt, indexeert en welke fouten daar bij zijn gevonden. Dat geeft u de wereld aan mogelijkheden om uw website te optimaliseren. Uiteraard help ik u graag om de bevindingen van Google te vertalen naar uw website.

Betere vindbaarheid van uw website

Ook een Google Sitemap draagt bij aan een betere vindbaarheid van uw website. Google heeft zo meteen een overzicht van al uw pagina’s. Dit maakt uw website snel en goed scanbaar, een groot pluspunt bij het indexeren van uw website. Het content management systeem van PHP-GLOBE genereert deze Google Sitemap eenvoudig voor u.

Testen voor hogere conversie

Met de Google Website Optimizer is het mogelijk om verschillende versies van pagina’s door te testen. Zo vergelijkt u eenvoudig de conversie en kiest u voor de succesvolste opmaak en tekst. Google Website Optimizer geeft webshopeigenaren heel veel inzicht in de verkoop van hun producten. Natuurlijk is deze techniek ook toepasbaar bij het verhogen van de conversie voor inschrijfformulieren of contactformulieren.

Meer klanten na optimalisatie

Zo zijn er nog talloze manieren om Google in te zetten voor een betere online zichtbaarheid van uw bedrijf. In beeld én in tekst. De optimalisatie voor Googletoepassingen zorgt voor een betere vindbaarheid, hogere indexatie en voor meer klanten. Ik analyseer uw website graag voor u en zorg voor een concreet plan dat ik technisch voor u uitvoer. Daarnaast zorg ik ervoor dat het voor u in de toekomst eenvoudig is om uw Googletoepassingen zelf te onderhouden.

Neem contact op

Wilt u uw website optimaliseren voor Google? Neem dan contact op. Ik onderzoek graag samen met u welke mogelijkheden er zijn voor een betere vindbaarheid van uw website.
 
 
Meer informatie?
Neem contact op!
 
 
 

 

PHP-GL0BE logo


Copyright PHP-GLOBE 2002 - 2019. Alle rechten voorbehouden.